top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Karola's Kitchen, een echte aanrader!

Raar om op mijn eigen blog de naam te zetten van een andere foodblog? Helemaal niet, het zit namelijk zo...


Ondertussen al heel wat jaren geleden ontmoette ik Karolien van Karola's Kitchen voor het eerst. Ik volgde haar blog (die toen nog een blogJE was) al een tijdje. Haar visie en haar enthousiasme spraken me direct aan.


Toen ze een actie op haar blog zette om samen met haar een kookworkshop te doen schreef ik me onmiddellijk in... en won!


Ik won, samen met een andere lezeres, een kookworkshop in mijn eigen stad Kortrijk. Er kwam een hele bekende foodblogster uit Nederland koken. (die ik op vandaag totaal niet meer volg!)

Maar mijn interesse werd vooral gewekt voor Karoliens commentaren, vragen en visie....de Nederlandse had geen schijn van kans meer 😊.


Groot was mijn vreugde toen het eerste leesboek Gewoon Gezond uitkwam. Ik kookte

(en kook nog steeds) heel vaak de recepten uit dat en al haar boeken. Het tweede boek kwam er net op tijd, want nr 1 was straatversleten...en er volgden nog 2 kookboeken.

Het laatste "Smaakvol" is pas uit sedert een paar weken.


Ik ben een grote fan van de recepten en haar visie. Ambassadeur worden van één van haar boeken was dan ook een grote eer.


Uiteraard ga ik hier geen recepten prijsgeven, daarvoor moet je maar naar Karola's Kitchen zelf surfen en /of de boeken kopen.

Foto' s van mijn try-outs krijg je wel! ;-)


Snelle ontbijtpannenkoekjes

Karola's Smacks

Romige pasta met gegrilde tomaatjes en courgette

Crunchy pinda-chocoladerepen (uit Smaakvol)

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page