• Nathalie Deleu

Kikkererwtensalade van de chef

400g kikkererwten (geweekt en gekookt)

1 blikje artisjokharten

enkele gedroogde tomaatjes (in olie)

kerstomaatjes

50g fetakaas (verkruimeld)

1 soeplepel parmezanekaas

komijn, zwarte peper, zeezout

enkele blaadjes basilicum

handvol peterselie (fijngesneden)

vinaigrette van balsamico en olijfolie

Laat de kikkererwten goed uitlekken. Doe ze in een kom

Snij alle groenten fijn en voeg bij de erwten.

Maak een vinaigrette van balsamico, olijfolie, komijn, peper en zeezout.

Giet over de salade en meng goed….voeg eventueel wat komijn extra toe.

Verkruimel de feta over de salade, voeg de gescheurde basilicumblaadjes en de Parmezaanse kaas toe.

Smakelijk!

#artisjok #feta #kikkererwten #komijn

Recente blogposts

Alles weergeven