top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Koolhydraten/groenten/fruit

Elke dag groenten en fruit op je bord is een must voor je gezondheid. Dat wisten we al langer, al ging er vroeger wel eens te weinig aandacht naar de voordelen van deze voedingsmiddelen. Nu lijkt de slinger weer in de andere richting door te slaan en worden groenten en fruit soms zelfs naar voren geschoven als vervanging voor brood. Een goede keuze? Groenten en fruit bevatten inderdaad ook koolhydraten, net als brood en rijst en pasta. Maar je zou in feite wel erg grote porties groenten en fruit moeten eten om in je dagelijkse behoefte aan koolhydraten te voorzien lees ik ergens.. Mijn visie is dat je best wat combineert. Ik doe dit zo: wat groenten of fruit tussen de boterham of mijn broodmaaltijd combineren met een slaatje of met soep. Is mijn visie de beste…ik denk het niet, de beste keuze is waar je je zelf het best bij voelt (…of hoe je het woord ‘best’ 3x in eenzelfde zin gebruikt!) 😉


14368664_10154519001719441_1317769259395564776_n

#spek #koolhydraten #aardappel #appel #rodeui #wittepens

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page