• Nathalie Deleu

Linguini met scampi en rucola

  1. 250g verse linguini

  2. 24 grote scampistaarten

  3. 1 teentje knoflook

  4. 1 bakje kerstomaatjes

  5. 1 zakje rucola

  6. 250g champignons

  7. 1 glas witte wijn

  8. 1 glas room

  9. olijfolie

  10. peper, zout

  11. parmezaan

  12. ontdoe de scampis van hun schaal

  13. snij de knoflook fijn

  14. snij de tomaatjes in 2 en de champignons in 4

  15. bak de champignons met de geperste knoflook enkele min in een hete pan

  16. haal uit de pan en bak er nu kort de scampis in

  17. kruid met peper en zout

  18. blus met de witte wijn en voeg dan de room toe

  19. laat eventjes goed opkoken

  20. voeg er de champignons, tomaatjes en de versneden rucola aan toe

  21. kruid eventueel bij

  22. dien op met de linguini

  23. schaaf er nog wat parmezaan over

#linguini #rucola #scampi

Recente blogposts

Alles weergeven