• Nathalie Deleu

Macaronitaart met broccoli

benodigdheden:(voor 5 personen)

400gr penne(of andere holle pasta) 250gr broccoli (gestoomd) 150 gr rauwe ham in kleine reepjes 1 gesnipperde ui 90gr boter 3dl kippebouillion 100gr gemalen parmezaan 2,5dl room 4 eidooiers 2 eiwitten 2 eetlepels tomatenpuree paneermeel verse basilicum+peterselie peper en zout

roer tomatenpuree dr bouliion ui glazig laten worden in boter, ham erbij doen alsook boullion, 20 minuten sudderen room erbij doen en goed mengen 5 min koken pasta beetgaar koken eidooiers loskloppen met peper en zout en eiwitten stijf kloppen pasta mengen met saus , eidooiers, gehakte basil. en peterselie en 80 gr parmezaan ronde springvorm van 20cm invetten en op bodem bakpapiertje, dan randen bestrooien met paneermeel mengsel erin doen en 30 minuten bakken op 18

#broccoli #penne #rauweham

Recente blogposts

Alles weergeven