top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Nooit meer diëten!

Een tijdje geleden schafte ik mij de 2 boeken ‘Nooit meer diëten’ van Sandra Bekkari aan.Sandra raadt aan om stap voor stap veranderingen aan te brengen in je levensstijl, om zo geleidelijk aan een gezonder leefpatroon te krijgen. Als je kleine aanpassingen maakt en je geeft hier je volle aandacht aan, worden ze sneller een gewoonte. Daarna ben je klaar voor een aantal nieuwe stappen in de goede richting.

De Sana-methode bestaat uit zeven stappen die je nodig hebt om een gezonder leven tegemoet te gaan. De stap die ik voor mezelf het belangrijkste vind en zelf het meeste moeite mee heb is: ‘Breng meer beweging in je leven’. Niet dat ik een luie trien ben die altijd maar op de zetel hangt, maar door fysieke beperking is het soms moeilijk…en, ik ga eerlijk zijn, ik ben toch ook wel een luie kont wat sporten betreft.

In de boeken vind je ook heel wat lekkere recepten en de foto’s erbij doen mij al kwijlen… Ik ben overtuigd: ik ga nooit meer diëten! En om dit te vieren krijgen jullie een recept (en er zullen er nog volgen!) 😉


12806154_10153984101129441_407969616549196116_n

100 g quinoavlokken 150 g havervlokken 4 el pompoenpitten 4 el chiazaadjes (of lijnzaad) 4 el hazelnoten, grof gehakt 4 el walnoten, grof gehakt 2 el vloeibare acaciahoning 3 el kokosvet 4 el geraspte kokos

Verwarm de oven voor op 180°. Meng de quinoavlokken et de havervlokken, pompoenpitten, de chiazaadjes, de noten en de honing. Smelt het kokosvet op een laag vuurtje en verdeel over het mengsel. Meng alles goed.

Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven en roer regelmatig om, zodat de granola niet aanbakt!

Meng met de geraspte kokos.

Lekker met yoghurt, kefir en vers fruit

Smakelijk!

#sandrabekkari

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page