• Nathalie Deleu

Oudjaar 2009

Al slepend met één been en met de hulp van manlief toch nog een oudejaarsmenu in elkaar gebokst dat héél erg lekker was en eigenlijk niet zoveel werk. De voorbereidingen waren al gedaan, duss…

Als aperitief hadden we champagne met volgende hapjes :

héél cliché : oesters

mango/gerookte eendenfilet/balsamicocreme

bloedworst/gebakken appel/ Luikse siroop

Gebakken eendenlever op een bedje van gecarameliseerd witloof/ gebakken sintjakobsnootjs met sherrysaus

Everzwijngebraad met saus van foie gras/ quiche van broccoli en aardappel

Het dessert (dat héél erg lekker maar veel te groot gemaakt werd, een kleinere portie zou beter geweest zijn)

aspic van framboos/ witte chocomousse/ speculaaskruimels

Daarna een lekker glaasje bubbels op het jaar 2010….om een paar uren later richting spoeddienst te rijden…waarna een rupoperatie volgde (maar alles kwam uiteindelijk goed!)

Recente blogposts

Alles weergeven