Nathalie Deleu
Oudjaar 2009
Al slepend met één been en met de hulp van manlief toch nog een oudejaarsmenu in elkaar gebokst dat héél erg lekker was en eigenlijk niet zoveel werk. De voorbereidingen waren al gedaan, duss…
Als aperitief hadden we champagne met volgende hapjes :
héél cliché : oesters
mango/gerookte eendenfilet/balsamicocreme
bloedworst/gebakken appel/ Luikse siroop
Gebakken eendenlever op een bedje van gecarameliseerd witloof/ gebakken sintjakobsnootjs met sherrysaus
Everzwijngebraad met saus van foie gras/ quiche van broccoli en aardappel
Het dessert (dat héél erg lekker maar veel te groot gemaakt werd, een kleinere portie zou beter geweest zijn)
aspic van framboos/ witte chocomousse/ speculaaskruimels
Daarna een lekker glaasje bubbels op het jaar 2010….om een paar uren later richting spoeddienst te rijden…waarna een rupoperatie volgde (maar alles kwam uiteindelijk goed!)