Nathalie Deleu
Ovenschotel van kip en kaas
4 kipfilets
1 uitje
2 teentjes knoflook
4 grote tomaten , ontveld en in blokjes
1bolletje buffelmozzarella
enkele blaadjes basilicum en wat peterselie
olijfolie
1 koffielepel gedroogde oregano
peper uit de molen, zeezout
Kruid de kipfilets met peper en zout. Bak ze goudbruin in olijfolie.
Snipper het uitje en de knoflook en fruit ze glazig in olie. Doe er de tomatenblokjes bij. Kruid goed af met oregano, peper en wat zout en laat 15 minuten sudderen.
Verwarm de oven op 180°C
Giet op de bodem van een ovenschaal de tomatensaus. Leg er de kipfilets op. Leg rond en op elk stuk kip een stukje mozzarella. Kruid met peper.
Laat even kleuren onder de grill en zet dan voor ongeveer 20 minuten in de oven.
Bestrooi met basilicum en peterselie