Nathalie Deleu
Quiche met parmezaan en kerstomaatjes
een bakklare bladerdeegbodem
1 rolletje (200g) verse geitenkaas
200g kersttomaatjes
3 eieren
3 el room
3 el geraspte parmezaan
peper en zout
Verwarm de overn voor op 200°C.
Snij de kaas in fijne plakjes. Spoel de tomaatjes, wrijf ze goed droog met keukenpapier
Klop de eieren los met de room en de helft van de geraspte parmezaan. Kruid flink met peper en een beetje zout.
Leg het bladerdaag op het bakpapier in een ronde bakvorm. Druk de randen goed aan.
Beleg de bodem met plakjes kaas. Leg er de kersttomaatjes op. Schenk er de eieren bij. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
Bak 30 minuten in het midden van de oven.
Lekker warm of koud, met een gemengd slaatje erbij.