Nathalie Deleu
Quinoa met gegrilde kip
Nog een €3 recept van Delhaize. De kervelvinaigrette is verrassend lekker en zal hier nog vaak gemaakt worden.
250 g Bioquinoa
500 g kippenlapjes
400 g pastamix Funghi Genova Delhaize
1 citroen
Verse kervel
1 eetlepel oregano
olijfolie, tijm, 1 teentje look
![DSC_8193[1]](https://static.wixstatic.com/media/c68aa8_addd3f7a56ee492090eaf76112a3d29a~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_651,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/c68aa8_addd3f7a56ee492090eaf76112a3d29a~mv2.jpg)
Stoof de groentjes op een hoog vuur met de olijfolie. Breng op smaak en besprenkel met het sap van een halve citroen.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking met water en een klontje boter. Giet af en voeg toe aan de gestoofde groenten en meng goed.
Maak een vinaigrette in een diepe beker door een hand kervel, 15 cl olijfolie en een teentje look te mixen. Kruid af met zwarte peper en zout.
Smakelijk!