top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Risotto met erwtjes en kabeljauwhaasje

200g erwtjes

10g boter

1 uitje (fijngesneden)

150g arboriorijst

600ml kippenbouillon

2kfl olie

30g parmezanekaas

zout en peper

De erwtjes koken en mixen tot puree. De puree zeven zodat er geen velletjes achterblijven.  Doe de puree in een pan op een zacht vuur en voeg de boter toe. Roer tot de puree de boter volledig opgenomen heeft. Kruid met peper en zout.  Doe in een kommetje met folie over (kleur!). Deze puree kan tot 2dagen vooraf klaargemaakt worden.

Maak de risotto op de klassieke manier klaar.  Doe dan de parmezane en de erwtjespuree erbij en roer goed.

Bak het kabeljauwhaasje in wat boter met veel kruiden.

#parmezaan #kabeljauw #ui #erwten #arborio

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page