• Nathalie Deleu

Salade met ricotta en feta

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat honderdduizenden vrouwen de boeken van Pascale Naessens kopen en dat zo weinig van die dames er uitzien zoals Pascale Naessens?  Ik ook! Als je de boeken leest van Pascale geeft ze zelf het antwoord: ieder lichaam is anders en wat werkt voor de een, werkt misschien niet voor de ander.  Elk mens heeft zijn ‘eetverhaal’ en elk lichaam reageert anders. Het is niet dankzij haar dat mensen zich beter voelen en/of afvallen. Maar dankzij de natuurlijk gezonde voeding. En hé, we hoeven toch niet allemaal Pascale te worden, toch? Ik ben vooral absolute fan van haar recepten!  Heb er al vele uitgetest en telkens verbaast het me hoe lekker het is.  Daarom deel ik met jullie mijn favoriete salade uit een van haar boeken (ze al het mij wel vergeven) 😉

4 tomaten 1 rode ui 1 rode paprika bladpeterselie 2 lente-uitjes 2 eetlepels ricotta 1 pakje feta sap van 1 citroen (ev. wat sla, maar kan ook zonder)


Neem een grote kom Snijd de tomaten en de paprika in grote stukken. Snijd de ui in fijne, halve ringen. Hak de peterselie en de lente-uitjes fijn. Doe alles in de kom. Brokkel er de feta over en voeg de ricotta toe. Kruid stevig met zwarte peper en zout. Giet er een scheutje olijfolie bij en het citroensap. Roer alle ingrediënten goed om, zodat de smaken zich goed mengen, want juist dat is wat het zo lekker maakt.

Smakelijk!!

#feta #slacitroen #citroen #tomaten #ricotta #uien

Recente blogposts

Alles weergeven