Nathalie Deleu
Spiering met zuiderse groenten
Terug tijd voor een €3 recept! Heel leuk om op deze manier aan te tonen dat lekker eten echt niet duur hoeft te zijn. Deze keer volgde ik hun eigen recept. Mijn inspiratie was eventjes zoek, samen met mijn keukengerief dat in dozen verspreid in onze garage staat wegens werken. Maar daarover later meer…Je vindt alle superverse ingrediënten terug in jouw Delhaize.
![DSC_8157[1]](https://static.wixstatic.com/media/c68aa8_b756ee01fbd944ea85eaf184500c8473~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_651,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/c68aa8_b756ee01fbd944ea85eaf184500c8473~mv2.jpg)
2 aubergines
2 courgettes
6 Exquisa ‘Delhaize’ aardappelen
Rozemarijn, tijm, oregano
1 teentje look
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel witte wijnazijn
4 eetlepels olijfolie
Snij de groenten en de aardappelen (die op voorhand al gekookt werden) in schijfjes. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn, tijm en oregano. Grill ze op de BBQ of grillpan.
Kruid het vlees en bak het eveneens op de grillpan of de BBQ
Maak een vinaigrette van de mosterd, witte wijnazijn, olijfolie en peper en zout
Dresseer alles samen op een bord en besprenkel met de vinaigrette.
Smakelijk!