top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Tip voor luiewijvendagen!

Bijgewerkt op: 22 sep. 2022
Ik noem ze “luiewijvendagen”…de dagen dat je als vrouw (of man) geen zin hebt om na je drukke werkdag nog uren in je keuken te staan ‘mis-en-placen’ om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Wat was ik blij verrast toen ik een bericht kreeg van Delhaize dat vanaf volgende week deze producten in hun winkel te vinden zullen zijn! Spaart een hele hoop werk, zodat je tijd over hebt om te genieten van het lentezonnetje. Ik haal ze zeker in huis. En ga hier dan enkele receptjes posten, be prepared…:-)

Nieuwe groentespaghetti

Ken je die nieuwe trend om smakelijke gerechtjes te maken op basis van groenten, zoals de “courgetti”? We hebben het over verse, rauwe groenten die in de vorm van spaghettisliertjes, linguini of noedels worden gesneden en heel gemakkelijk pasta, aardappelen of andere zetmeelproducten kunnen vervangen. Je kiest dus voor meer groenten en minder koolhydraten, maar dankzij haar originele formaat is de groentepasta een gezond en smakelijk alternatief voor zij die toch niet zonder de heerlijke Italiaanse keuken kunnen leven.

Bovendien maak je hier snel en gemakkelijk een lekkere maaltijd mee klaar. In een handomdraai tover je een hemelse, glutenvrije vitaminebom op tafel die je met een saus naar keuze kunt combineren. Gedaan met al dat zwoegen om groenten in lange sliertjes te krijgen! En je hebt zelfs geen spiraalsnijder meer nodig! Tijdswinst gegarandeerd!

Bij Delhaize kan je kiezen uit 4 verschillende groentepasta’s (200g – €2,99):

  1. Spaghetti van wortel

  2. Linguini van courgette

  3. Tagliatelle van pastinaak

  4. Noedels van rammenasMet zo’n aanbod zijn de opties natuurlijk eindeloos: een smeuïge bouillon, Aziatische gerechtjes, een gezonde en verfrissende salade of gewoon gecombineerd met een lekker sausje.

Je kunt de groentepasta op twee verschillende manieren bereiden: ofwel 2 minuten in kokend water onderdompelen, ofwel 1 à 2 minuutjes met een scheutje olijfolie in een wokpan bakken. Maar ook rauw is de pasta een echte delicatesse, en zeker met een beetje vinaigrette! Niet alleen gemakkelijk dus, maar ook snel klaar!.


De huisgemaakte supersmoothie

Met de mooie lentedagen in aantocht willen we allemaal weer in vorm raken. Niets beters dus dan een huisgemaakte smoothie om ons van de nodige energie te voorzien en te genieten van al het goede dat fruit en groente ons te bieden hebben. Daarom stelt Delhaize nu drie smoothieboxen voor om eens lekker te kunnen afwisselen. Met deze box mix je moeiteloos een gezonde drank boordevol vitamientjes!

In elke smoothiebox zit een doos met drie of zelfs vier verschillende soorten fruit en groente om een heerlijke huisgemaakte smoothie samen te stellen, alsook een verklarend receptje. Een smoothie maken wordt vanaf nu kinderspel! We hebben deze originele fruit- en groentemengelingen zo samengesteld dat je nieuwe smaken kan ontdekken. Er is dus zeker voor elk wat wils! En je moet ze gewoon testen! Zo heb je bijvoorbeeld peer met komkommer, of pastinaak met mango,… Mmm, verrukkelijk gewoon! Het enige dat jij nog moet doen, is je blender opstarten.

Delhaize varieert het plezier met 3 verschillende boxen:

  1. Pastinaak – wortel – mango

  2. Sinaasappel – wortel – passievruchten

  3. Citroen – gember – komkommer – peer

Van 600g tot 900g – €3,99 ( te koop vanaf 1 april 2017).Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page