top of page
  • Foto van schrijverNathalie Deleu

Uit in eigen stad

Koffie is mijn lievelingsdrank (wat de warme dranken betreft dan). Ik kan ècht niet zonder…Af en toe kun je mij dan ook achter een dampende kop van het zwarte goud vinden ergens op één van mijn lievelingsplekjes.  In Kortrijk zijn er enkele ‘betere’ koffiehuizen. Mijn favoriet is SweetNuts voor de beste latté en ijskoffie EVER. De lekkere biologische snoepjes die je erbij krijgt maken me helemaal gelukkig.  Fanny’s volgt omwille van de zeer speciale soorten die er te verkrijgen zijn en ook omwille van de vriendelijkheid van Fanny zelve. Viva Sara is ook zo’n plek. Prachtig interieur, heel indrukwekkend assortiment. De laatste keer dat ik er kwam lunchte ik er met Dochter. Ik koos voor een eitje met bacon. Niet zomaar een eitje bleek, maar wel een heel mooi verzorgd bord met superverse ingrediënten en heel lekker brood erbij. (zie foto) Dochter at een volkoren pitabroodje met kip, avocado, tomaat en koriander. Allemaal aanraders dus en nu het herfstvakantie is het hèt moment om even uit te testen of ik gelijk heb of niet, toch?


12195813_10153699888874441_1175527159759844792_n

#Fannys #SweetNuts #VivaSara

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page