• Nathalie Deleu

Vis met tomaat en kaassaus


Een heel simpel doordeweeks gerechtje, makkelijk en snel klaar te maken en heel lekker!

  1. 800g verse vaste vis (panga, kabeljauw, schelvis,…)

  2. 600g mix forestière (diepvries Colruyt)

  3. 800g tomatenblokjes in blik met basilicum

  4. 1 potje kruidenkaas

  5. 1 klein glas witte wijn

  6. gedroogde mediterrane kruiden

  7. olijfolie

  8. verwarm de oven op 200°

  9. giet wat olijfolie in een grote ovenschotel en verdeel er de diepgevroren groentjes over

  10. schik er de vis over en kruid met peper en zout

  11. meng de kruidenkaas met de tomaten en de witte wijn en schenk over de vis

  12. kruid met de mediterrane kruiden

  13. plaats gedurende 40min in de oven op 200°

Ik gaf er puree bij, maar rijst, pasta ed. kan zeker ook!

Smakelijk!

#kruidenkaas #olijfolie #wijn

Recente blogposts

Alles weergeven